فروشگاه تاپ دوربین در روز شنبه تعطیل می باشد، سفارشات ثبت شده در این تاریخ در روز یکشنبه ارسال میگردد. ( تماسها پاسخ داده نمی شود و می توانید پیغام بگذارید)
نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته
28
مرداد
امروزه شاهد رشد چشمگیر دوربینهای مدار بسته در بازار هستیم. در طی سالهای اخیر نمونههای مختلفی از انواع دوربین مدار بسته با تکنولوژیهای جدید در بازار موجود شدند، اما یکی از جدیدترین دوربینها، دوربین مدار بسته با پنل خورشیدی نام دارد. هدف این نوآوری، کاهش هزینه و بهبود کیفیت است تا در مناطقی که دسترسی به برق وجود ندارد، بتوان از دوربینهای مدار بسته استفاده کرد. ترکیب انرژیهای نو با دوربین نظارتی منجر به مصرف کمتر برق و همچنین اتصال به یک منبع تغذیه دائمی و مستقل میشود. دانستن نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته جهت خرید و انتخاب پنل مناسب اهمیت بالایی دارد.
وظیفه اصلی پنل، تأمین برق دوربین مدار بسته است، به همین منظور باید از لحاظ عملکردی با خود دوربین سازگاری داشته باشد. با توجه به موارد بیان شده، در این محتوا تصمیم گرفتیم تا اطلاعاتی در رابطه با محاسبات لازم برای انتخاب پنل خورشیدی در اختیار شما قرار دهیم تا با اطلاعات کامل برای خرید دوربین مدار بسته یا پنل مربوط به آن اقدام کنید.
فاکتورهای مهم در انتخاب پنل خورشیدی دوربین مدار بسته
در ادامه انواع فاکتورهای مهم که پیش از اقدام برای خرید پنل خورشیدی دوربین مدار بسته باید به آنها توجه کنید را مورد بررسی قرار میدهیم. هر یک از این فاکتورها در نهایت در نحوه عملکرد پنل و همچنین دوربین تأثیر مستقیم میگذارند.
تأمین ولتاژ برق
یکی از مهمترین نکات برای نصب دوربینهای مدار بسته متصل با پنلهای خورشیدی، تطابق ولتاژ پنل با دوربین است. اگر این ولتاژ مطابقت نداشته باشد، ممکن است دوربین کار نکند یا در کوتاهمدت آسیب ببیند. معمولاً دوربینهای نظارتی به ولتاژ 12 یا 24 ولت نیاز دارند. به عنوان مثال اگر دوربین دارای ولتاژ 12 ولت باشد نمیتوان پنلی که ولتاژ 24 ولت را تأمین میکند، به آن متصل کرد. همچنین نوع برق دوربین که AC باشد یا DC نیز در این امر حائز اهمیت است.
میزان برق تولیدی
از دیگر موارد مهم در این بحث، پشتیبانی باتری و برق تولید شده توسط خود پنلها است. یکی از چالشهای افراد در استفاده از پنلهای خورشیدی، روزهای ابری یا مناطق کم آفتاب است، پس پنل باید توانایی آن را داشته باشد تا در ساعتی که خورشید در آسمان وجود دارد به میزان کافی برق تولید کند.
همچنین مصرف برق دوربینهای مختلف متفاوت است، به عنوان مثال اگر دوربین قابلیت دید در شب یا قابلیتهایی نظیر چرخش و ارسال آنلاین تصاویر را داشته باشد، به مصرف برق بیشتری نیاز دارد؛ به همین منظور پنل آن باید کارایی بالاتری از خود نشان دهد.
عوامل محیطی
دوربینهای مدار بسته خورشیدی و پنلهایی که در محیطهای باز قرار میگیرند به طور مستقیم در معرض عوامل محیطی نظیر گرد و غبار، رطوبت، رعدوبرق، باد و باران هستند. پس در خرید و انتخاب این محصولات حتماً از قابلیت ضدآب بودن آنها مطمئن شوید. توصیه میکنیم که تجهیزات پنل خورشیدی را با جعبههای ضدآب و محافظت شونده خریداری کنید، همچنین برای دوربین یک سایبان یا محلی تمیز و عایق در نظر بگیرید تا از ایجاد تار عنکبوت یا ورود حشرات و یا دیگر آلودگیها در امان بماند.
باطری و ظرفیت آن
مسئله مهم دیگر میزان انرژی جذب شده در پنل است که باید در یک باطری ذخیره شود تا دوربین بتواند در ساعات تاریکی از این انرژی ذخیرهشده استفاده کند. این ظرفیت باتری باید متناسب با میزان مصرف برق دوربین و مقدار زمان روشن بودن آن باشد. به عنوان مثال اگر مصرف روزانه دوربین مدار بستهای که انتخاب کردید حدود 120 وات بر ساعت است، حداقل ظرفیت باتری برای ذخیره 3 روز، 360 وات بر ساعت باید باشد.
محل و نحوه نصب
فاکتور دیگر که در میزان برق تولیدی و عملکرد پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته نقش دارد، نحوه نصب آن است. نصب صحیح این پنل تأثیر بسزایی در تولید انرژی آن خواهد داشت. توصیه میشود که حتماً پنل را در جهت خط استوا قرار دهید تا بیشترین میزان نور خورشید را دریافت کند. از قرار دادن این پنل در سایه خودداری کنید و جهت آن را به سمت جنوب با شیب ایدهآل قرار دهید.
فاکتورهای گفته شده جزو موارد بسیار مهم در میزان برق تولیدی و نحوه عملکرد پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته هستند. برخی از این فاکتورها به طور عددی بوده و میتوان با استفاده از فرمولهای موجود و آگاهی نسبت به نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته به مقدار دقیق رسید؛ اما دیگر فاکتورها نظیر عوامل محیطی یا نحوه قرار دادن پنل باید به طور تجربی و با توجه به شرایط محیطی جغرافیایی سنجیده شوند.
توان پنل خورشیدی چگونه محاسبه میشود؟
حال به نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته میپردازیم. به کمک این فرمول میتوان توان پنل را محاسبه کرد و طبق عدد به دست آمده برای دوربین مدار بسته، پنل خریداری کنید. عوامل مختلفی در این امر مهم هستند که یکی از آنها مصرف برق دوربین است. از دیگر موارد میتوان به کارایی پنل و تعداد ساعاتی که خورشید در آسمان وجود دارد اشاره داشت. به طور کلی توان پنل را از فرمول زیر به دست میآورند:
توان پنل = وات دوربین * ساعت نور خورشید * ضریب ایمنی / کارایی پنل
در این فرمول وات دوربین، میزان مصرف برق دوربین را بیان میکند. ساعت نور خورشید میزان ساعاتی که آفتاب در طول روز در آسمان وجود دارد، ضریب ایمنی برای محاسبات دقیقتر به کار میرود که چیزی بین 1.2 تا 1.5 در نظر گرفته میشود و در نهایت کارایی پنل نیز بازده پنل بوده که عدد آن معمولاً بین 15 الی 20 درصد بیان شده است.
اگر بخواهیم با یک مثال ساده از این فرمول استفاده کنیم و به نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته بپردازیم، به این صورت عمل میکنیم: در نظر بگیرید که یک پنل برای محیطی که به طور متوسط 5 ساعت تابش نور خورشید دارد خریداری میشود. اگر دوربین 5 وات باشد، توان پنل طبق فرمول چیزی حدود 25 کیلو وات ساعت است.
نکات جانبی برای محاسبه پنل خورشیدی و توان آن
در قسمت قبل به توضیح فرمولی که با آن میتوان به محاسبه توان پنل خورشیدی پرداخت اشاره کردیم، اما نکاتی پیرامون این فرمول و عددگذاریهای آن وجود دارد.
- یکی از نکات اطلاع نسبت به میزان مصرف برق دوربین مدار بستهای است که آن را خریداری کردهاید. معمولاً اطلاعات دوربین در دفترچه راهنمای آن و یا برچسب مشخصاتی که بر روی آن قرار دارد نوشته میشود. شما باید در این اطلاعات به دنبال عدد وات برق مصرفی دوربین باشید. اگر این اطلاعات در دفترچه درج نشده و یا دفترچه در دسترس نبود، میتوانید مدل دوربین را در اینترنت جستجو کنید تا توان آن را به دست بیاورید.
- مورد بعدی ساعاتی است که در طول روز دوربین روشن میماند. این ساعت بر میزان مصرف برق تأثیر بسزایی دارد، به عنوان مثال اگر دوربین شما 24 ساعته در روز فعال است، مصرف برق آن برای دوربینی که دارای 5 وات برق بوده، حدود 120 در نظر گرفته میشود که آن را با واحد وات ساعت بیان میکنند.
- فاکتور دیگر شرایط آبوهوایی و میزان نور خورشید موجود در منطقه است که آن هم بر کارایی پنل و نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته تأثیر میگذارد. اگر میخواهید این پنل را برای مناطقی که نور خورشید کمتری دارد و یا تابش آن با زاویهای ملایمتر است تهیه کنید، توصیه میکنیم که پنلهای بزرگتر انتخاب کرده تا جذب انرژی کافی داشته باشند.
با توجه به موارد گفته شده و جایگذاری آنها در فرمول به راحتی میتوانید نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته را به طور شخصی انجام دهید. مزیت این محاسبات این است که میتوانید سیستم خورشیدی کارآمد را برای دوربین مدار بسته خود انتخاب کنید و از مزایای برجسته آن بهرهمند شوید. معمولاً افراد از این محاسبه آگاهی ندارند و خریدی نامتناسب انجام میدهند؛ در نتیجه برای کمک به شما عزیزان سعی کردیم در یک توضیح ساده و قابل فهم نحوه محاسبه را آموزش دهیم.
جمعبندی
پنلهای خورشیدی و استفاده از سیستمهای طبیعی نور خورشید برای راهاندازی و کارکرد دوربین مدار بسته در بسیاری از مناطق مشاهده میشوند. این پنلها انرژی خورشید را جذب کرده و آن را به برق تبدیل میکنند که برای استفاده در مناطق دورافتاده یا مناطق که دسترسی به برق دشوار است، بسیار کارآمد و مفید هستند؛ اما یکی از مهمترین نکات پیش از خرید این پنلها، نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته است. این محاسبه به عوامل مختلفی نظیر توان پنل، میزان مصرف برق توسط دوربین، ساعاتی که خورشید در آسمان است یا ساعات روشن بودن دوربین بستگی دارد. با جایگذاری اعداد در فرمول میتوان به یک عدد تقریبی برای توان پنل خورشیدی رسید.
همچنین شما میتوانید انواع دوربین مداربسته خورشیدی را از سایت تاپ دوربین با بهترین قیمت بازار خریداری کنید و با مشاوران تخصصی تاپ دوربین برای خرید بهتر در ارتباط باشید.
سوالات متداول
- فاکتورهای مهم در انتخاب پنل خورشیدی دوربین مدار بسته کداماند؟
از جمله فاکتورهای مهم میتوان به عوامل محیطی، میزان ساعات حضور خورشید در آسمان، توان و برق مصرفی دوربین و ساعاتی که دوربین روشن است اشاره داشت.
- نحوه محاسبه پنل خورشیدی برای دوربین مدار بسته به چه صورت است؟
برای محاسبه میتوان توان پنل را از اعداد وات دوربین، ساعت نور خورشید و ضریب ایمنی پنل به دست آورد.
- نحوه نصب پنل چه تأثیری بر عملکرد آن دارد؟
نصب صحیح پنل تأثیر بالایی در تولید انرژی دارد و بهتر است آن را در جهت خط استوا قرار داد تا بیشترین میزان جذب نور را داشته باشد.
بیشتر بخوانید:
نکاتی که باید هنگام نصب دوربین مداربسته به آن توجه کرد
راهنمای خرید بهترین دوربین مدار بسته
میزان مصرف اینترنت در دوربینهای مداربسته